dec 23

 Eerste mijlpaal 

Vanmiddag was het zover: de deelcertificaatuitreiking. Voor 15 deelnemers was er een certificaat, 2 kwamen niet opdagen en onze Indianen waren al in het bos. Maar dat mocht de pret niet drukken. De film van De Bouwsteen is in première gegaan, de jongens waren helemaal onder de indruk en Stefano reuze trots. Er waren ook wat ouders en een tante voor 2 jongens, voor de andere deelnemers was er niemand. Triest maar typerend voor deze doelgroep.
Rogier heeft alle jongens persoonlijk toegesproken met zijn alom bekende humor, maar ook een serieuze toon met voor iedere jongen een compliment en waar nodig een kritische aanmoediging. De journalist van de krant was zo onder de indruk, dat hij zijn persoonlijke drop-out verhaal vertelde en de jongens aanmoedigde om door te gaan: don’t give up!
Rogier kreeg na afloop een dikke brasa van een van de moeders! Ze was zo blij en trots!
Tja, wat kan ik er verder nog van zeggen. Je had er bij moeten zijn :). Het was echt een feestje! Het is gewoon zo bijzonder om te zien hoe de jongens groeien van zo’n mijlpaal, hoe klein het misschien voor ons ook lijkt, het is voor hen een enorme stap! Herman Hart, onze sociale vaardigheden trainer zei het zo: Jongens, dit is echt bijzonder. Drie maanden vol gehouden bij De Bouwsteen. We hadden jullie eigenlijk al voor een week een certificaat moeten geven!
Willine

8 reacties

heleen @ 23-12-2011 03:42

erg leuk om mee te maken…Rogier gaaf om je zo op je plek te zien…je kent die gasten echt stuk voor stuk…!


 
lisanne @ 23-12-2011 08:36

hey rogier en willine, wat een gaaf verhaal. super werk wat jullie doen en Gods zegen!


 
Danielle @ 23-12-2011 09:32

Lieve mensen, we laten hier niet zo vaak van ons horen, maar volgen jullie op de voet.
Dit is heel bijzonder!! Geweldig zoals jullie met deze jongens aan de slag zijn. En geweldig dat ze het vol hebben gehouden. Dit is zo bijzonder!!
Echt heel ontroerend ook zoals die moeder reageert naar Rogier.
We blijven bidden voor jullie project.
Ga met God! En fijne feestdagen. Liefs, Bert en Danielle


 

Reageer

IE6 is een gedateerde browser en kan deze pagina niet goed weergeven. Download Firefox of IE7 voor het beste resultaat!

Copyright © 2020 RWPTB in Suriname All rights reserved. Theme by Jeffrey Andes.