mei 07

 Faith-food-fun-fellowship 

Dag lieve mensen,

Even een korte update uit het regenachtige Suriname. Vorige week zondag is Roberto gedoopt! Hij is via Rogier en Enrico (die in januari gedoopt is) tot geloof gekomen. Roberto is ook een jongen van de straat, drop-out en net vader geworden. Na afloop van de doopdienst zei hij tegen Rogier: ‘Dit was de mooiste dag van mijn leven!’

We willen graag de jongens die tot geloof zijn gekomen bij elkaar brengen voor fellowship en discipelschap (samen volgen van Jezus). Zaterdagavond was onze eerste meeting bij ons thuis met vijf jongens die via Rogier tot geloof zijn gekomen. Roberto en Enrico hadden hun vriendin en kids ook meegenomen. Het was awesome! Met een barbecue (voorbereid door een van de jongens), veel gezelligheid, delen van Gods liefde en kracht, persoonlijk gebed voor iedereen, goede vragen van de jongens. En…. ze willen dit heel graag vaker. Dus over twee weken komen we weer bij elkaar voor faith, food, fun en fellowship!

Brasa,

Rogier, Willine, Pepijn, Thijmen en Babette

1 reactie

Henk @ 07-05-2019 17:51

Hé Rogier en Willine,Mooi nieuws uit een regenachtig Suriname, regen van zegen voor jullie in deze bediening met jonge mensen! Jezus is jullie kracht en geeft je wijsheid maar ook fun in wat je mag doen in Zijn naam.
Hartelijke groet, Nely en Henk


 

Reageer

IE6 is een gedateerde browser en kan deze pagina niet goed weergeven. Download Firefox of IE7 voor het beste resultaat!

Copyright © 2020 RWPTB in Suriname All rights reserved. Theme by Jeffrey Andes.