mrt 02

 Feest! 

Acht deelnemers hebben na 5 maanden hard leren en werken hun eindcertificaat BOUW & HOUT behaald.  Extra feestelijk was het voor Jamal die als 50e deelnemer van De Bouwsteen ‘afstudeerde’! Ook voor ons een bijzondere mijlpaal. Het heeft heel wat zweet en tranen gekost…. Wat zijn we God dankbaar voor zijn kracht, nabijheid en  trouw in al die jaren. Want zonder Hem hadden we dit nooit bereikt en zaten we allang weer in het veilige Nederlandje :).
Echt een moment om stil te staan, te genieten, terug te kijken en vooral heel dankbaar te zijn dat wij met jullie steun mochten bouwen aan de toekomst van deze VIJFTIG jongens. Vijftig jongens die drop-out waren: zonder hoop, opleiding of werk. Waarvan nu de meesten een baan hebben of weer naar school gaan! Vijftig jongens die weer een toekomst hebben. Many thanks!

Zeven andere jongens kregen ook hun eindcertificaat. Jamal en vijf anderen hebben ook direct een baan! Voor twee deelnemers zoeken we nog werk.
En last but not least was er het eerste live optreden van Veertje & G’line met hun Bouwsteenrap ‘Kenki yu idee!’. Wat een feest!

PS: Binnenkort komt de rap en clip uit! Nog even geduld!

Reageer

IE6 is een gedateerde browser en kan deze pagina niet goed weergeven. Download Firefox of IE7 voor het beste resultaat!

Copyright © 2020 RWPTB in Suriname All rights reserved. Theme by Jeffrey Andes.