jun 06

 Reünie! 

Afgelopen vrijdag hadden we de reünie van De Bouwsteen. Alle oud-deelnemers waren uitgenodigd voor: food, faith, fun & football. Het was awesome! Fantastisch om al die jongens weer te zien en ook echt te voelen dat we zo’n band met ze hebben. We hadden een foto-expositie van elk traject en het was zo leuk om die jongens zichzelf te zien bekijken en weer met andere deelnemers te connecten. We hebben heerlijk gegeten en als afsluiting gevoetbald. We wilden een motivational speaker uitnodigen om die jongens te poweren. Maar God maakte duidelijk dat ik een verhaal te vertellen had (check het filmpje op Facebook) en ook een oproep mocht doen voor wie een aanraking van Jezus wilde hebben en een nieuw leven wilde ontvangen door Jezus uit te nodigen in zijn hart. Tijdens de oproep waren er 22 jongens en 19 jongens staken hun hand op om hun leven aan Jezus te geven!!! God is GE-WEL-DIG! Later kwam onze eerste deelnemer van negen jaar geleden nog binnen met zijn vriendin en zij gaven ook ter plekke hun hart aan Jezus!!! Ze waren allemaal zo geraakt. Er was zo’n bijzondere (heilige) sfeer van Gods Vaderliefde. Bijna alle jongens wilden persoonlijk gebed en we hadden zulke gave en moedige teamleden die voor ze baden. Over een van onze zwaarste jongens werd uitgesproken (geprofeteerd) dat hij een pastor wordt en later zei een van de teamleden: ik ervaar dat hij als Nicky Cruz is (van het boek ‘Kruis in de asfaltjungle’). Deze jongen is al echt veranderd door een bijna-doodervaring een paar maanden geleden toen hij zich stuk dronk… Het was zo tof om hem te zien en aan zijn ogen te zien dat hij veranderd is! We mochten alle jongens een dikke brasa geven. It was just Jesus’ love, love, love en de kracht van de Heilige Geest was zo aanwezig!
Aan het einde gevraagd of de jongens vaker bij elkaar willen komen om meer over God en Jezus te leren, elkaar te bemoedigen, voor elkaar te bidden, te eten en te voetballen… Een plek om al je vragen te stellen en samen te ontdekken. Dat vond een heel aantal een goed idee. To be continued!

1 reactie

Marta @ 06-06-2018 22:46

Tjeempie, die foto’s van het bidden bezorgen me kippenvel en een brok in de keel. Wat krachtig! Ik hoop van harte dat ze terugkomen voor dischipelschap en samenzijn!!
En Pepijn aan het voetballen tussen al die gasten is echt een gave foto!
Ga zo door lieverds.
PS Ik heb de helft van het filmpje gezien en moet de rest nog even afkijken op een rustig moment, maar wat goed Willine!!!


 

Reageer

IE6 is een gedateerde browser en kan deze pagina niet goed weergeven. Download Firefox of IE7 voor het beste resultaat!

Copyright © 2020 RWPTB in Suriname All rights reserved. Theme by Jeffrey Andes.