jan 17

 Spreading the love 

Afgelopen weekend was niet zomaar een weekend! Rogier was uitgenodigd om bij Nehemiah ministries Paramaribo een evangelisatietraining te geven en te preken tijdens een hersteldienst. Wow! Een hele uitdaging. Spannend ook. Maar Rogier ervaarde echt dat hij dit mocht doen. Zaterdagochtend was het zover. Na een uur verhalen delen over ontmoetingen op straat, bidden voor mensen, Jezus liefde uitdelen en het meegeven van praktische tips en tools, ging de groep samen met Rogier de straat op. Het doel was lifestyle christianity, dus waar je ook bent (supermarkt, bieb, school, werk etc.) mag je Jezus liefde uitdelen. Ze hadden een hele mooie ochtend met elkaar en hebben vele mensen kunnen blessen. Een aantal gaf ook hun leven aan Jezus! Pepijn wilde ook graag mee en heeft ook nog een getuigenis gedeeld bij de training. Zo trots op hem!

Zondag was het een feest in de dienst. We hadden Anthony en Janaire (het stel waarmee we het opvanghuis aan het opzetten zijn) uitgenodigd om de worship te leiden. Wat een feest! Echt genieten om samen met hen God te aanbidden. Rogier vond het best spannend om zijn eerste preek ever te houden, maar het ging geweldig. Hij mocht delen uit Jesaja 61 en Lukas 4 waar staat dat Jezus kwam om aan armen het goede nieuws te brengen, blinden weer ziende te maken, gevangenen vrij te maken, gebroken harten te herstellen en verslagenen in vrijheid weg te zenden. Wat een heerlijke boodschap. Na de preek mochten we met het ministry team voor vele mensen bidden die dit herstel, deze genezing en/of bevrijding van Jezus nodig hadden. Het was heel bijzonder. Dankbaar! 

RWPTB

PS: Zondag laten twee jongemannen zich dopen die via Rogier tot geloof zijn gekomen!! PTL!

 

 

5 reacties

Dave @ 17-01-2019 21:22

Wat mooi!


 
Henk @ 17-01-2019 21:54

Hallo Rogier,Willine en kids,
Mooi te zien en horen van jullie belevenissen daar en uitstappen in geloof. Pepijn ziet hoe het gaat en jullie zijn voorbeeld voor de kinderen en tot zegen voor de mensen daar!

Wij bidden jullie veel wijsheid en kracht toe in alles!
Hartelijke groet, Nely en Henk


 
Edwin en Margriet Nolten @ 19-01-2019 17:54

Ha, Rogier en Willine,
Fantastisch bericht.Alle eer aan de Heer en wat een bemoediging om
de vrucht die daaruit vloeit te mogen meemaken..Een flink vitamientje voor je ziel om nieuwe inspiratie en kracht op te doen en verder te gaan.Wie weet,wordt Thijmen de opvolger van “papa” Wat mooi.God zegent waar Hij achterstaat🙏.Mooie hemelse baan in Gods koninkrijk.Gods krachtige nabijheid en zegen toegewenst vanuit Rhenen,
Edwin en Margriet🌼


 

Reageer

IE6 is een gedateerde browser en kan deze pagina niet goed weergeven. Download Firefox of IE7 voor het beste resultaat!

Copyright © 2020 RWPTB in Suriname All rights reserved. Theme by Jeffrey Andes.