jul 28

 We zijn er bijna…. 

DSC_0265 - kopie (Kopie)

Afgelopen vrijdag was het feest bij De Bouwsteen. Negen deelnemers kregen hun eindcertificaat! Het mooiste nieuws is dat ook alle negen een baan hebben! En dat ondanks de zware economische tijden in Suriname. We zijn God dankbaar voor zijn voorziening.
De deelnemers hebben de afgelopen maanden hard gewerkt en veel geleerd. Het was de meest gemotiveerde groep in alle zeven jaar dat we dit werk doen. Echt genieten. Sommige jongens hadden het thuis heel zwaar, maar ondanks dat hebben ze zich er doorheen geslagen. Op de foto zie je Rogier met Sahif, die gekozen is tot beste deelnemer van het traject.

We zijn er bijna…
We houden ons bericht verder kort, want aanstaande maandag stappen we op het vliegtuig om na twee jaar weer op Nederlandse bodem te landen!! We hebben heel veel zin om jullie live te zien, te spreken, onze verhalen te vertellen, kids te showen 🙂 en ook te horen hoe het met jullie gaat! Schrijf 10 september in je agenda, want dan geven we een feestje: Meet, greet & celebrate! Heb je geen uitnodiging gehad, stuur ons dan even een mailtje.

We willen jullie hartelijk danken voor alle steun, giften, betrokkenheid en gebeden. We bouwen samen aan de toekomst van drop-outs in Suriname!

See you soon!

Hartelijke groeten van ons,

Rogier, Willine, Pepijn, Thijmen & Babette

2 reacties

Edwin en Margriet @ 28-07-2016 22:44

Fantastisch, God geeft vrucht als je op de juiste plek bent geplant en het bewijs heeft de Heer door jullie laten zien.Zijn werk is nooit zonder vrucht.Gods zegen en bescherming toegewenst op weg naar Nederland en D.V,tot gauw.Dan hopen we er bij te zijn op 10/9.
Hartelijke groetjes voor jullie 5jes en alvast een welkomstknuffel!


 
Marieke @ 29-07-2016 09:52

Wat ontzettend mooi om te lezen. Ik heb veel bewondering voor het werk dat jullie doen. Een veilige reis naar Nederland gewenst. We komen elkaar nog wel tegen denk ik. Heel veel zegen!


 

Reageer

IE6 is een gedateerde browser en kan deze pagina niet goed weergeven. Download Firefox of IE7 voor het beste resultaat!

Copyright © 2020 RWPTB in Suriname All rights reserved. Theme by Jeffrey Andes.